Het laatste 4WD Techniek Nieuws

Youtube-kanaal

April 2024 - Volg 4WD Techniek ook op Youtube. Hier vindt u regelmatig video's van lopende of afgeronde projecten van 4WD Techniek. Klik hier voor ons Youtube-kanaal.

Fijne feestdagen!

December 2021 - 4WD Techniek wenst u fijne feestdagen en een gezond 2022. 

De nieuwe Warn VR EVO-serie 

Februari 2020 - De nieuwe standaard Warn lier is er, dit is de Warn VR EVO. In de gebruikelijke drie varianten is deze lier beschikbaar, namelijk de 8, 10 en 12. Nu ook bij 4WD Techniek. Meer informatie hierover krijgt u door hier te klikken.

Land Cruiser Club-weekend in safaripark Beekse Bergen

Juli 2019 - In september reist de Land Cruiser Club af naar safaripark Beekse Bergen voor de jaarlijkse meeting. In deze mooie omgeving zullen allerlei activiteiten worden georganiseerd, zoals een toerrit en bedrijvendag. Alles over techniek en Land Cruisers kunt u er vinden. Op 20, 21 en 22 september 2019 zal dit alles plaatsvinden. Meer informatie vindt u in bovenstaande flyer. Inschrijven? Neem dan contact op met de Land Cruiser Club. 

Nieuw op voorraad: Terrain Tamer remschijven

Februari 2019 - Vanaf nu te krijgen bij 4WD Techniek: Terrain Tamer remschijven. Beschikbaar voor alle terreinwagens. Voor de prijzen en meer informatie kunt u contact opnemen met 4WD Techniek. 

De Warn M8274 exclusief bij 4WD Techniek

November 2018 - In 2018 bestaat Warn 70 jaar. Om dit te vieren brengt Warn een limited edition van de M8274 lier uit. Wereldwijd worden er in totaal slechts 999 geproduceerd. 4WD Techniek kan hiervan één leveren vanaf januari 2019. De M8274 heeft onder andere een hogere kabelsnelheid, een trekkracht van 4500 kg en een synthetisch lierkabel. Meer informatie? Neem contact op met 4WD Techniek. 

4WD Techniek in het 4WD Magazine

Oktober 2018 - In de oktober editie van het 4WD Magazine vindt u een bekende terug, namelijk Peter van der Warf. In een uitgebreide reportage leest u meer over 4WD Techniek en Peter. Het verslag kunt u hierboven teruglezen in de fotogallerij. 

Alles voor de 4WD liefhebber op het 4WD festival: 9 september in Oss

Mei 2018 - Op 9 september 2018 organiseert het 4WD magazine het jaarlijkse 4WD festival. Het festival waar 4x4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren. Ook alle facetten van de 4x4-autosport zijn aanwezig, samen met alles voor avontuurlijke vakantiereizen. Voor jong en oud is er genoeg te beleven. Bestel nu kaarten en profiteer van early bird korting. Meer informatie vindt u hier

NIEUW op de website van 4WD Techniek: Toyota Land Cruiser lierbumpers 

Januari 2018 - ​Vanaf nu te zien op de website: lierbumpers en andere onderdelen voor de Toyota Land Cruiser 70-, 80-, 100-, 120- en 200-serie. Wij bestellen en monteren het voor u. Meer informatie vindt u door hier te klikken. 

De nieuwe Warn Tabor-lieren bij 4WD Techniek

September 2017 - De derde generatie Tabor-lieren zijn vanaf september 2017 verkrijgbaar bij 4WD Techniek. Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende versies, namelijk de Tabor 8 (3600 kg trekkracht), de Tabor 10 (4500 kg trekkracht) en de Tabor 12 (5400 kg trekkracht). Maar wat is er nieuw aan deze lieren? De vier belangrijkste veranderingen vindt u hieronder.

• De introductie van een nieuwe relaisekast voorzien van een waterdicht Albright relais voor een verhoogde betrouwbaarheid en prestatieverbetering.
• Extra montageflexibiliteit door de eenvoudig verplaatsbare reaisekast.
• De robuuste verbindingsplaat tussen de trommelsteunen zorgt voor extra sterkte en stijfheid.
• De vernieuwde ergonomische vrijloophendel zorgt voor een betere grip.

Meer informatie vindt u hier op de Warn lieren-pagina, of neem contact op met Peter van der Warf.

Nieuw bij 4WD Techniek: SureFit airco's en power steering

Augustus 2017 - Sinds kort verkrijgbaar bij 4WD Techniek: SureFit airco´s en electric power steering. De SureFit airco´s zijn van de nieuwste en beste kwaliteit. U heeft een nieuwe airco voor €1690,- exclusief inbouw en btw. Vragen of meer informatie nodig? Neem contact op met Peter of kijk op de website van SureFit door hier te klikken. De power steering is ook verkrijgbaar voor uw Toyota. Deze stuurbekrachtiging is verkrijgbaar voor €1450,- exclusief inbouw en btw. Ook hierbij geldt dat u voor meer informatie met Peter contact op kunt nemen.

Land Cruiser Club Weekend in Noord-Brabant

Juli 2017 - 15, 16 en 17 september 2017 zal het jaarlijks terugkerende Land Cruiser Club weekend weer plaatsvinden, ditmaal in het Brabantse Gemert. Exclusief voor leden van deze club zullen er tal van activiteiten zijn. Denk hierbij aan een rondrit door het Brabantse landschap, een heerlijke barbecue en een marktplein om in onderdelen te handelen. 4WD Techniek is hier natuurlijk ook bij, u ook?

Geslaagde rondrit in het mooie hoge Noorden: Groningen is top!

Mei 2017 - In het tweede weekend van mei heeft 4WD Techniek in samenwerking met Land Cruiser Club Nederland een rondrit georganiseerd door de provincie Groningen. De rit begon vanaf 4WD Techniek in Kolham en ging richting Noordpolderzijl, een plaatsje met prachtig uitzicht op de Waddenzee. Vervolgens ging de rit verder langs karakteristieke plaatsen waarbij verschillende riveriertjes werden overgestoken, met wijdse uitzichten en schitterende boerderijen en oude kerkjes. Het weekend werd afgesloten met een barbecue. Al met al een geslaagd weekend. Via deze weg: alle deelnemers bedankt! Een sfeerimpressie vindt u hierboven op de foto's. 

Volg 4WD Techniek vanaf nu ook op Instagram

Maart 2017 - Vanaf nu kunt u ons ook heel modern op Instagram volgen voor de mooiste foto's door en voor 4WD Techniek. Hier worden regelmatig interessante, mooie, bijzondere en actuele foto's op geplaatst. Benieuwd naar onze pagina? Klik hier om de Instagram van 4WD Techniek te bezoeken.