Toyota Land Cruiser 80 lierbumper

4WD Techniek kan voor de Toyota Land Cruiser 80 onder meer lierbumpers leveren. Informatie over de lierbumper: De robuuste staalconstructie van deze voorbumper met ingebouwd lierplatform zorgt voor volledig gebruik in zwaar terrein, terwijl dit het rijcomfort in het veld positief beïnvloedt. De geïntegreerde lier is gemakkelijk te gebruiken, verbetert de veiligheid en geeft de Toyota Land Cruiser 80 een karakteristiek uiterlijk.

De hoofdconstructie is gemaakt van staalplaten van 4 millimeter. De lierplatform en de bevestiging aan het chassis is gemaakt van extra sterk 5 millimeter staal. De bumper wordt eerst met een laser gesneden en vervolgens gebogen op CNC-kantenpersen, de vorm ontstaat tijdens handmatige afwerking.

Lade kasten en andere accessoires

Een ladesysteem dat speciaal is ontworpen voor de Toyota Land Cruiser 80 kan ook worden geleverd. Gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal, voor een goede bescherming tegen corrosie. Het openingsmechanisme van de lade bestaat uit een roestvrijstalen profiel. Elke lade is uitgerust met twee compartimenten, die aan uw behoeften kunnen worden aangepast. Ook is dit systeem makkelijk te monteren en te verplaatsen. Aan de zijkanten zijn extra opbergvakken te vinden, hierdoor kan de bagageruimte maximaal worden gebruikt.

Andere accessoires voor de Toyota Land Cruiser 80 zijn speciale zijstappen, een brandstoftank van 150 liter en een speciaal imperiaal. In bovenstaande fotocollectie zijn hier voorbeelden van te zien. Dit alles kan 4WD Techniek leveren en monteren. 

Contact opnemen met 4WD Techniek

Wanneer u op zoek bent naar een lierbumper voor de Land Cruiser 80, of andere onderdelen, neemt u contact op met 4WD Techniek. Voor verdere vragen of het kostenplaatje bent u welkom in onze garage in Kolham, of belt u naar 06-42597950.